
کمپین بزرگ «#حرف_میزنم» با هدف افزایش آگاهی عمومی دربارهی سلامت روان، افسردگی و پیشگیری از خودکشی به مناسبت هفته سلامت روان آغاز به کار کرد.
این کمپین عمومی از 23 مهرماه به مدت شش ماه به همت «انجمن علمی روانپزشکان ایران» با همکاری «انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات» و خبرگزاری ایرنا برگزار میشود.
هدف این کمپین توسعهی فضای گفتوگو دربارهی مشکلات روان، بازتعریف کلیشههای اشتباه ذهنی در مورد بیماریهای روانی، و نیز آگاهیبخشی به جامعه برای مقابله با خطرات افسردگی است.
این کمپین که از سوی جمعی از هنرمندان نیز حمایت میشود، از عموم مردم خصوصا چهرهها و متخصصان دعوت میکند که دربارهی بیماریهای روانی و مشکلات افسردگی با متخصص یا دیگران حرف بزنند و آن را پنهان نکنند.
در همین حال، در حوزهی اطلاعرسانی نیز با استفاده از محتوای تخصصی و علمی که از سوی انجمن علمی روانپزشکان ایران در این سایت تهیه شده، با تعاریف علمی و دقیق بیماریهایی چون افسردگی، استرس، اضطراب و .. آشنا شوند.
این کمپین همزمان با هفتهی سلامت روان آغاز شده و تا پایان سال جاری ادامه خواهد داشت.
از شما دعوت میکنیم که:
– دربارهی تجربههای خودتان از افسردگی، شرایطی که در آن بودید، و نحوهی تشخیص و درمان بنوسید و با دوستان خود در فضای مجازی به اشتراک بگذارید. با دوستان خود در این فضا حرف بزنید.
-اگر در اطراف خود کسی را میشناسید که دچار بیماری افسردگی است، سعی کنید او را به حرف زدن با شما یا متخصص ترغیب کنید.
– اگر احساس افسردگی دارید، با دیگری حرف بزنید، و ترجیحا با یک متخصص. اگر امکان مراجعه به متخصص را ندارید، با دوستان مورد اعتماد یا افراد مورد اعتماد در خانواده صحبت کنید.
خیلی تشکر می کنم بابت راه اندازی این وب سایت و برپا کردن این کمپین، و واقعا امیدوارم که وب سایت شما روزی به حدی بزرگ بشه که بتونین خدماتی که crisis line ارائه می کنه رو به هموطنان ایرانی ارائه کنین. من خودم افسردگی رو پشت سر گذاشتم و با اینکه تحت درمان نیستم ولی حس خیلی بهتری دارم (که البته این اشتباه من بوده و اگر به پزشک مراجعه می کردم قطعا خیلی زودتر خلاص می شدم). خواهشی که از شما دارم اینه که لطفا یه بخش یا یک مقاله تهیه کنین و به ما یاد بدین چطور میتونیم به کسی که دچار افسردگی شده کمکی بکنیم؟ من واقعا نمیخوام کسی تاریکی هایی که من ازشون گذشتم رو تجربه کنه اما نمیدونم چطور میتونم کمکی بکنم
از شما خیلی متشکرم
از اینکه تجربه خودتان را با ما در میان گذاشتید سپاسگذاریم. به زودی در مورد مطلب پیشنهادی شما در وبسایت و اینستاگرام مطالب بیشتری خواهیم نوشت. در مورد کمک به کسی که افکار خودکشی دارد می توانید در مقاله مربوط به خودکشی بخوانید.
بعضی وقتا واقعا دلم میخواد خودکشی کنم.از این زندگی نکبت خلاص شم.همه فقط خودشونو میخوان.
با دارو با گچ ساختمون با طناب
این زندگی واقعا سخته خیلی سخت.
سلام. خیلی ممنون که احساستان را با ما در میان گذاشتید. جدا توصیه می کنیم هرچه زودتر از کسی کمک بگیرید. از روانشناس، روانپزشک یا حتی پزشک خانواده تان. حتی شده با یکی از اعضای خانواده یا دوست نزدیکی که اعتماد دارید صحبت کنید. می دانیم که ممکن است برایتان سخت باشد ولی این کار را انجام دهید. حتی همین الان می توانید با این شماره تماس بگیرید: 1480 (صدای مشاور). تردید نکنید.
سلام بیماری داریم که حدود 10 سال است ایشان را بارها برای درمان و روان درمانی نزد اکثر اساتید صاحب نام روانپزشکی برده لیم اختلال خلقی تشخیص اولیه بوده از درمان دارویی تا روان درمانی و حتی تی ام اس هم برای معالجه بکار گرفته شده ولی بی تاثیر بوده حدود یکسال است که بعداز ابتلا به دیابت دچار سایکوسوماتیک هم شده است چند سالی بود که داروی فلوکستین دپاکین و ماهی یکبار آمپول فلوانکسل مصرف میکرد درجلسات روان درمانی روانپزشک ایشان معتقد بود که نام بیماری خاصی نباید روان ایشان گذاشت بیشتر شخصیت وابسته و اعتماد به نفس پایین دارد و داروی ضد جنون را لازم نمی دانست که بیمار ما بااستناد به نظر پزشک معالج کم کم کلیه دارو ها رو قطع کرد و حتی با اینکه دکتر معالج برای سایکوسوماتیک استنرا تجویز کرده بودند بعد از مصرف دو سه قرص بخاطر ایجاد حال تهوع آن را نیز ادامه نداد خودش معتقد است که دارو ها به هیچ عنوان خلق را خوب نمیکنند فقط پر خوابی و منگی ایجاد میکند تی ام اس را هم با امید فراوانی که آقای دکتر دادند بعد از 10 جلسه توسط خود روانپزشک بخاطر تشدید افسردگی قطع شد و کلا اعتماد و اعتقادش نسبت به تکنولوژی جدید هم کم شد. باسپاس
سلام. متوجه هستیم که گاه عدم پاسخ به درمانهای مختلف تا چه حد موجب سرخوردگی بیمار و خانواده می شود. با اینهمه موارد زیادی هم وجود داشته است که بیماری بعد سالها عدم پاسخ به درمان، به یک درمان جدید یا حتی تکرار یک درمان قبلی پاسخ داده است.